How to get fit for leads

Als coach of trainer ben je gepassioneerd om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Maar, om zelf een succesvolle onderneming te runnen, is meer nodig dan passie en een (top)sportmentaliteit. Het is essentieel om maximaal klantbereik én een continue stroom van nieuwe klanten te hebben. De komende periode (april t/m juni) neemt VYTAL je mee in de wereld van marketing, sales en leadgeneratie. Aan de hand van een stappenplan en best practices, vertellen we je ‘how to get fit for leads’. En we vatten alles voor je samen in één handige toolkit met templates, checklists en voorbeelden, die je gratis kunt downloaden!
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Inhoud van de toolkit

We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Strategie: propositie, doelgroepen, kanalen en de marketing funnel.
  • Website: landingspagina’s, blogteksten en zoekmachineoptimalisatie.
  • E-mail: database, leadgeneratie, mailings, segmentatie en personalisatie.
  • Social media: posts, content, Instagram en LinkedIn berichten.
  • Advertising: betaalde campagnes/advertenties op Google & Meta Ads.
  • Tooling (bonus): cheat sheet met gratis marketing en sales tools
Elke maand verschijnt er een blogartikel waarin we één van de onderwerpen uitlichten en een deel van de toolkit* beschikbaar stellen. Als coach of trainer kan je zo stapsgewijs jouw marketing, sales en leadgeneratie naar een hoger niveau tillen. *Let op: je ontvangt de toolkit dus in delen.

 
Registratieformulier

Wil je de toolkit ontvangen?

In de komende periode (april t/m juni) behandelen we in blogs de volgende onderwerpen: strategie, website, e-mail marketing, leadgeneratie, social media, advertising en tooling. We vatten alles voor je samen in een handig stappenplan, inclusief een 'get fit for leads' toolkit.

Wil jij deze toolkit* gratis ontvangen? Meld je dan hier gratis aan. Je ontvangt alle blogs en relevante downloads dan direct in jouw mailbox!

*Let op: je ontvangt de toolkit in delen. Naderhand ontvang je een downloadlink voor de volledige toolkit én een deelnamelink voor het webinar.