Hallo, dit zijn wij!

Wij zijn VYTAL. Wij zijn niet zomaar een softwarebedrijf - wij zijn een vitaliteitsbeweging met een duidelijke missie en visie om mensen gezonder en gelukkiger te kunnen maken. Join our movement!

Bekijk onze openstaande vacature:
Accountmanager - 32 uur
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

VYTAL wil de meest complete vitaliteits- beweging van Nederland en Belgiƫ creƫren.

Samen met onze coaches willen wij bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat doen we nu als vitaliteitsplatform, maar binnenkort ondersteunen we met onze software coaches op alle vlakken van hun onderneming.

Zo ontwikkelen we ons richting vitaliteitsbeweging waarbij we onze gebruikers helpen om vitaal te worden en blijven en onze coaches alle tools te geven om ons hierbij te ondersteunen. Daarin staan onze kernwaarden centraal: vitaal, mensgericht, vakkundig, positief, gedreven en ontwikkeling.
 Gestart vanuit passie en een maatschappelijk doel

Wat al in 2015 begon als een idee, werd drie jaar later uiteindelijk een bedrijf. In september 2018 zijn we vanuit grote dromen, veel passie en enthousiasme gestart met de ontwikkeling van het VYTAL voedingsplatform. In april 2019 werd een eerste versie gelanceerd, welke bij een aantal fitnessclubs en PT studio's als pilot werd gedraaid. Een handjevol coaches volgde, maar november 2019 was onze echt grote lancering. Aanwezig op de Fitfair (fitness & health beurs) en zichtbaar in marketinguitingen. Dat leidde tot een snelle groei in 2020 en uitbouw van het platform met nieuwe functionaliteiten. Steeds meer nieuwe coaches meldden zich aan en de gebruikers namen toe.

Door de aanhoudende groei hebben we halverwege 2021 een nieuwe ‘’futureproof’’ versie van ons platform gebouwd en gelanceerd waar we dus nu al een tijdje actief op zijn. Inmiddels werken meer dan 2500 coaches met onze software. En dat maakt ons trots! Maar we willen graag nog meer impact maken op de gezondheid van onze gebruikers en het werk van onze coaches leuker en makkelijker maken. We blijven daarom vernieuwen.

VYTAL biedt sinds november 2022 ondersteuning op alle vlakken van vitaliteit. Met ruimte voor voeding, beweging, gedrag en coaching.

Vanaf begin 2024 kun je als coach ook aan de slag gaan met administatieve ondersteuning vanuit onze software. En er zijn nog allerlei ideeën en innovaties die er aan komen. Meer informatie volgt snel!Ons team

Ons team

Stephan Laurs CEO & Founder
Stephan Laurs Eigenaar en bedenker van het VYTAL concept.

Creatieve chaoot, energiek, gedreven, opportunist, idealist.

Vind alles wat nieuw is leuk, maar heeft nog wel eens moeite met dingen afmaken. Gelukkig staat er een mooi team wat daarbij helpt :)

Bekendste uitspraak: ‘’Ja joh, gaan we gewoon doen toch?’’
Lara Visser Operationeel Manager
Lara Visser

Met mijn passie om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen naar een gezondere leefstijl en het beste uit jezelf te halen, zit ik bij VYTAL helemaal op mijn plek.

Het liefste ben ik buiten, ik leef wat dat betreft op zonne-energie. Na een fijne intensieve (buiten)training, een goede wandeling, een heerlijke picknick of een mooie reis ben ik weer helemaal opgeladen.

Met mijn enthousiasme en drive om andere te kunnen helpen kan je mij binnen VYTAL dan ook zowel bij de support, tijdens een demo of bij de administratie tegenkomen.

Rick Aarsman Commercieel Manager
Rick Aarsman Ik heb in mijn carrière honderden coaches, clubs en gyms geholpen om succesvol te worden en hun bedrijf te laten groeien. Wat ik vaak heb gezien, is dat naarmate deze bedrijven groeien, ze tegen tal van uitdagingen aanlopen. Deze uitdagingen kunnen hen afleiden van hun kernmissie: mensen helpen. Denk hierbij aan problemen met schaalbaarheid, allerlei randzaken en taken waar je niet blij van wordt, maar ook bijvoorbeeld de complexiteit van verschillende softwareoplossingen die gewoon niet echt ontworpen zijn om jou als coach vooruit te helpen.

Dat vind ik nu precies het toffe aan VYTAL, wij lossen dit voor je op, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent; het verbeteren van de vitaliteit van mensen. Ik vind het vooral leuk om mijn kennis en ervaring toe te voegen en het samen nog beter te maken. En daar eens over verder te praten. Zei er iemand koffie?
Justin van Dijk Projectmanager
Justin van Dijk Hoi ik ben Justin en werk als Projectmanager bij VYTAL.

Ik ben mensgericht, empathisch en communicatief sterk waardoor verbinding leggen mijn kracht is.

Daarnaast een young professional met een sterk organisatorisch vermogen.

Denkt altijd in oplossingen en (is) enthousiast om de wereld gezonder, fitter en happier te maken!
Femke Wassing Content creator & Support medewerker
Femke Wassing Hoi! Mijn naam is Femke en mijn functie bij VYTAL is allround support medewerker. In mijn dagelijks
leven ben ik ook een duizendpoot en gezellig druk met gezin, werk, trainen en natuurlijk
ontspanning.

Ik heb een grote affiniteit met gezonde voeding, sporten/bewegen en mindfulness. Al een aantal jaar
doe ik fanatiek aan krachttraining. Ik geloof dat wanneer je lichaam sterk is je in je hoofd ook sterke
en positieve gedachten hebt vice versa.

Doorzettingsvermogen, leergierigheid (in mijn ogen ben je nooit uitgeleerd), enthousiasme, positief
en openstaan voor nieuwe uitdagingen.

Heel graag wil ik mensen begeleiden, inspireren en van tips voorzien op het gebied van trainen en
het maken van de juiste keuzes voor een blijvend gezond voedingspatroon.
Paula van Winkel Partnership Manager
Paula van Winkel Ik hou ervan om mensen te helpen en te verbinden. Bij VYTAL kan ik dit perfect combineren met mijn passie voor gezondheid en welzijn. Met mijn energie en creativiteit ga ik graag de uitdaging aan om een mooie samenwerking neer te zetten met klanten en partners. Zei iemand een evenement organiseren? Daar ga ik gelijk van aan staan!

Naast mijn werk vul ik graag mijn week met leuke activiteiten met familie en vrienden. Voor de balans kan ik mij terugtrekken achter de piano en ben ik graag buiten met een koptelefoon op met goede muziek. Een avond met (zelfgemaakt) eten en een goede wijn is voor mij de perfecte vrijdagavond.

Een vleugje humor kan bij mij in een dag niet ontbreken!
Lynn Kamphuis Marketing Manager
Lynn Kamphuis Hi, ik ben Lynn en ik ben in maart begonnen als Marketing Manager. In deze functie bij VYTAL komen al mijn passies samen: sport, voeding, healthy lifestyle en marketing. Dat is ook precies wat VYTAL voor personal trainers en coaches kan betekenen. Het is namelijk dé all-in-one vitaliteitssoftware voor sportscholen!

Als persoon heb ik een "geen 100%, maar 200%" mentaliteit. En ik houd wel van een (sportieve) uitdaging! Daarnaast breng ik mijn vrije tijd graag door in de CrossFit box, op de wielrenfiets, hardlopend in het bos, rijdend op een motor of met mijn vrienden en vriendinnen op het terras met een speciaal biertje. We kunnen niet altijd maar gezond bezig zijn, toch? ;)

 
Niki Lamboo Bakker Allround Support Medewerker
Niki Lamboo Bakker Hi, ik ben Niki en werkzaam bij Vytal als allround support medewerker. Dit omdat ik erg gelukkig wordt van het helpen van anderen en dat kan hier. Met mijn flexibiliteit ben ik op veel plekken inzetbaar en dat is altijd makkelijk.

Ik heb een grote affiniteit met sport en voeding daar ik 18 jaar ervaring heb mogen opdoen op een sportclub. Ik begon hier als medewerker en ben volledig doorgegroeid tot manager. Dit bevestigd mijn leergierigheid en het feit dat ik geen uitdaging uit de weg ga.

Naast mijn werk kan je mij terug vinden op de sportclub, bij mijn vele vrienden of lieve familie of heerlijk erop uit met mijn gezin en de hond Lexxy. Mijn favoriete uitspraak: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"
Frank Voskuil Co-founder & Strategic advisor
Frank Voskuil
Lars van de Walle Co-founder & Strategic advisor
Lars van de Walle
Patrycja Tatara Coach & Managementondersteuning
Patrycja Tatara
Soon to come Accountmanager
Soon to come Ben jij klaar om de wereld van health en fitness te veroveren? Om clubs, coaches en trainers voor VYTAL te winnen en hen de voordelen van onze vitaliteitssoftware te laten ervaren? Dan ben jij wie wij zoeken!

Bij VYTAL zijn we op zoek naar een gepassioneerde en resultaatgerichte Accountmanager. Een sportieve en enthousiaste dame of heer die kansen ziet en energie haalt uit het sluiten van deals, het opbouwen van relaties en het laten stralen van onze klanten. Een persoon met pit, lef, humor en overtuigingskracht. Iemand die uit is op succes en dit voor VYTAL ook weet te behalen. Join the team!