Hallo, dit zijn wij!

Wij zijn VYTAL. Wij zijn niet zomaar een softwarebedrijf - wij zijn een vitaliteitsbeweging met een duidelijke missie en visie om mensen gezonder en gelukkiger te kunnen maken. Join our movement!

Benieuwd naar onze openstaande vacatures?

Accountmanager - 32 uur
Partnership manager - 32 uur
Marketing manager - 32 uur
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

VYTAL wil de meest complete vitaliteits- beweging van Nederland en België creëren.

Samen met onze coaches willen wij bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat doen we nu als vitaliteitsplatform, maar binnenkort ondersteunen we met onze software coaches op alle vlakken van hun onderneming.

Zo ontwikkelen we ons richting vitaliteitsbeweging waarbij we onze gebruikers helpen om vitaal te worden en blijven en onze coaches alle tools te geven om ons hierbij te ondersteunen. Daarin staan onze kernwaarden centraal: vitaal, mensgericht, vakkundig, positief, gedreven en ontwikkeling.
 

Gestart vanuit passie en een maatschappelijk doel

Wat al in 2015 begon als een idee, werd drie jaar later uiteindelijk een bedrijf. In september 2018 zijn we vanuit grote dromen, veel passie en enthousiasme gestart met de ontwikkeling van het VYTAL voedingsplatform. In april 2019 werd een eerste versie gelanceerd, welke bij een aantal fitnessclubs en PT studio's als pilot werd gedraaid. Een handjevol coaches volgde, maar november 2019 was onze echt grote lancering. Aanwezig op de Fitfair (fitness & health beurs) en zichtbaar in marketinguitingen. Dat leidde tot een snelle groei in 2020 en uitbouw van het platform met nieuwe functionaliteiten. Steeds meer nieuwe coaches meldden zich aan en de gebruikers namen toe.

Door de aanhoudende groei hebben we halverwege 2021 een nieuwe ‘’futureproof’’ versie van ons platform gebouwd en gelanceerd waar we dus nu al een tijdje actief op zijn. Inmiddels werken meer dan 2500 coaches met onze software. En dat maakt ons trots! Maar we willen graag nog meer impact maken op de gezondheid van onze gebruikers en het werk van onze coaches leuker en makkelijker maken. We blijven daarom vernieuwen.

VYTAL biedt sinds november 2022 ondersteuning op alle vlakken van vitaliteit. Met ruimte voor voeding, beweging, gedrag en coaching.

Vanaf medio december 2023 kun je als coach ook aan de slag gaan met administatieve ondersteuning vanuit onze software. Meer informatie volgt snel!

Ons team

Ons team

Stephan Laurs CEO & Founder
Stephan Laurs Eigenaar en bedenker van het VYTAL concept.

Creatieve chaoot, energiek, gedreven, opportunist, idealist.

Vind alles wat nieuw is leuk, maar heeft nog wel eens moeite met dingen afmaken. Gelukkig staat er een mooi team wat daarbij helpt :)

Bekendste uitspraak: ‘’Ja joh, gaan we gewoon doen toch?’’
Lara Visser Operationeel Manager
Lara Visser

Met mijn passie om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen naar een gezondere leefstijl en het beste uit jezelf te halen, zit ik bij VYTAL helemaal op mijn plek.

Het liefste ben ik buiten, ik leef wat dat betreft op zonne-energie. Na een fijne intensieve (buiten)training, een goede wandeling, een heerlijke picknick of een mooie reis ben ik weer helemaal opgeladen.

Met mijn enthousiasme en drive om andere te kunnen helpen kan je mij binnen VYTAL dan ook zowel bij de support, tijdens een demo of bij de administratie tegenkomen.

Rick Aarsman Commercieel Manager
Rick Aarsman Ik heb in mijn carrière honderden coaches, clubs en gyms geholpen om succesvol te worden en hun bedrijf te laten groeien. Wat ik vaak heb gezien, is dat naarmate deze bedrijven groeien, ze tegen tal van uitdagingen aanlopen. Deze uitdagingen kunnen hen afleiden van hun kernmissie: mensen helpen. Denk hierbij aan problemen met schaalbaarheid, allerlei randzaken en taken waar je niet blij van wordt, maar ook bijvoorbeeld de complexiteit van verschillende softwareoplossingen die gewoon niet echt ontworpen zijn om jou als coach vooruit te helpen.

Dat vind ik nu precies het toffe aan VYTAL, wij lossen dit voor je op, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent; het verbeteren van de vitaliteit van mensen. Ik vind het vooral leuk om mijn kennis en ervaring toe te voegen en het samen nog beter te maken. En daar eens over verder te praten. Zei er iemand koffie?
Chiara Termini Accountmanager
Chiara Termini Ik ben Chiara en ik ben actief binnen Vytal als Allround Supporter, ik help je als je vragen hebt over ons platform :)

Ik haal veel plezier uit het helpen van mensen. Ook heb ik een NLP achtergrond, ik vind het erg interessant om te leren over het gedrag van de mens en alles wat te maken heeft met mindset.

Ik haal veel energie uit: Blijven doorleren/groeien, koken (tevens is dit ook mijn passie) fitness en wandelen in de natuur.
Justin van Dijk Projectmanager
Justin van Dijk Hoi ik ben Justin en werk als Projectmanager bij VYTAL.

Ik ben mensgericht, empathisch en communicatief sterk waardoor verbinding leggen mijn kracht is.

Daarnaast een young professional met een sterk organisatorisch vermogen.

Denkt altijd in oplossingen en (is) enthousiast om de wereld gezonder, fitter en happier te maken!
Zoë Noltee Accountmanager
Zoë Noltee

Hi! Ik ben Zoë ik help een handje mee met de support en werk als accountmanager binnen VYTAL.

Ik ben erg mensgericht en haal energie uit het sociaal contact leggen met mensen om mij heen. Ik ben erg positief en enthousiast ingesteld en breng dan ook graag mijn enthousiasme over.

Ik ben bezig met mijn opleiding voor personal trainer wat erg mooi samen smelt met mijn werk binnen Vytal.

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sport, muziek en vind ik het heerlijk om te koken.

Laura de Jong Content Manager
Laura de Jong

Hoi! Ik ben Laura en ik ben content manager bij VYTAL. 

Ik ben kortgeleden afgestudeerd als communicatieprofessional en haal heel veel energie uit creatief denken en deze ideeën uitwerken.

In mijn vrije tijd houd ik van fitness of sta ik koffie te zetten in een koffietentje. 

Ik ben altijd nieuwsgierig en wordt blij van het leren van nieuwe dingen!

Femke Wassing Allround Support Medewerker
Femke Wassing Hoi! Mijn naam is Femke en mijn functie bij VYTAL is allround support medewerker. In mijn dagelijks
leven ben ik ook een duizendpoot en gezellig druk met gezin, werk, trainen en natuurlijk
ontspanning.

Ik heb een grote affiniteit met gezonde voeding, sporten/bewegen en mindfulness. Al een aantal jaar
doe ik fanatiek aan krachttraining. Ik geloof dat wanneer je lichaam sterk is je in je hoofd ook sterke
en positieve gedachten hebt vice versa.

Doorzettingsvermogen, leergierigheid (in mijn ogen ben je nooit uitgeleerd), enthousiasme, positief
en openstaan voor nieuwe uitdagingen.

Heel graag wil ik mensen begeleiden, inspireren en van tips voorzien op het gebied van trainen en
het maken van de juiste keuzes voor een blijvend gezond voedingspatroon.
Frank Voskuil Co-founder & Strategic advisor
Frank Voskuil
Lars van de Walle Co-founder & Strategic advisor
Lars van de Walle
Patrycja Tatara Coach & Managementondersteuning
Patrycja Tatara
Kom jij ons versterken? Account Manager
Kom jij ons versterken? Hey sales superstar,

Ben jij klaar om de wereld van account management te veroveren? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en resultaatgerichte Account Manager die klaar is om relaties op te bouwen, deals te sluiten en onze klanten te laten stralen. Als jij barst van de energie, bent voorzien van een flinke dosis overtuigingskracht en klaar bent om successen te boeken, dan ben jij degene die we zoeken!

Bekijk de vacature op onze website en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Je kunt direct contact opnemen met Lara op 06 18735781 of via lara@vytal.nl.
Kom jij ons versterken? Marketing Manager
Kom jij ons versterken? Hey marketing rockstar,

Ben jij klaar om de wereld van marketing te veroveren? Wij zijn op zoek naar een gedreven Marketing Manager die niet bang is om out-of-the-box te denken en de grenzen van creativiteit en strategie te verkennen. Als jij barst van de energie, innovatieve ideeën en een passie voor resultaten, dan ben jij degene die we zoeken!

Bekijk de vacature op onze website en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Je kunt direct contact opnemen met Lara op 06 18735781 of via lara@vytal.nl.
Kom jij ons versterken? Partnership Manager
Kom jij ons versterken? Hoi samenwerkingskoning(in),

Ben jij die ster die altijd de juiste relaties aangaat en ook nog eens kan onderhouden?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen Partnership Manager die barst van de passie en creativiteit om onze samenwerkingsstrategie naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij de kunst van het bouwen van win-win relaties begrijpt, dan ben jij de partner-in-crime die we zoeken!

Bekijk de vacature op onze website en solliciteer direct! Heb je vragen over de vacature? Je kunt direct contact opnemen met Lara op 06 18735781 of via lara@vytal.nl.