Wij zijn VYTAL.

VYTAL is niet zomaar een softwarebedrijf of app. Wij zijn een vitaliteitsbeweging met een duidelijke missie, namelijk om mensen gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen we samen met 2500+ coaches in Nederland en België. Met onze partners. En natuurlijk met ons eigen team! Lees hier meer over ons, onze missie én maak kennis met de collega's.
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Een vitaliteitsbeweging
met een duidelijke missie:
mensen gezonder maken.

Samen met onze coaches willen wij bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat doen we als vitaliteitsplatform, maar ondersteunen met onze software coaches op alle vlakken van hun onderneming.

Zo ontwikkelen we ons richting vitaliteitsbeweging waarbij we onze gebruikers helpen om vitaal te worden en blijven en onze coaches alle tools te geven om ons hierbij te ondersteunen. Daarin staan onze kernwaarden centraal: vitaal, mensgericht, vakkundig, positief, gedreven en ontwikkeling.
 Gestart vanuit passie en
met een maatschappelijk doel.

Stephan: "Wat in 2015 begon als een idee, werd drie jaar later uiteindelijk een bedrijf. In september 2018 zijn we vanuit grote dromen, veel passie en enthousiasme gestart met de ontwikkeling van het VYTAL voedingsplatform. In april 2019 werd een eerste versie gelanceerd, welke bij een aantal fitnessclubs en PT studio's als pilot werd gedraaid. Een handjevol coaches volgde, maar november 2019 was onze echt grote lancering. Aanwezig op de Fitfair (fitness & health beurs) en zichtbaar in marketinguitingen. Dat leidde tot een snelle groei in 2020 en uitbouw van het platform met nieuwe functionaliteiten. Steeds meer nieuwe coaches meldden zich aan en ook het aantal gebruikers nam in rap tempo toe.

Door de aanhoudende groei hebben we halverwege 2021 een nieuwe ‘’futureproof’’ versie van ons platform gebouwd en gelanceerd waar we dus nu al een tijdje actief op zijn. Inmiddels werken meer dan 2500 coaches met onze software. En dat maakt ons trots! Maar we willen graag nog meer impact maken op de gezondheid van onze gebruikers en het werk van onze coaches leuker en makkelijker maken. We blijven daarom vernieuwen."

VYTAL biedt sinds november 2022 ondersteuning op alle vlakken van vitaliteitscoaching: voeding, beweging en mindset (gedrag en ontspanning). Vanaf 2024 is hier ook een module voor administratieve (en financiële) ondersteuning bij gekomen. En voor de toekomst hebben wij nog allerlei toffe ideeën en gezonde innovaties waar wij mee aan de slag gaan. We will keep you posted!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor de VYTAL nieuwsbrief.Ons team

Ons team

Stephan Laurs CEO & Founder
Stephan Laurs Ik ben Stephan, oprichter en eigenaar van VYTAL. Ik omschrijf mijzelf (en wordt omschreven) als een creatieve chaoot, energiek, gedreven, een opportunist en idealist.

Met VYTAL wil ik vitaliteit en gewichtsbeheersing zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk maken en coaches alle tools geven voor een goede klantbegeleiding en het beheren van hun bedrijfsprocessen.

Alles wat nieuw is, vind ik leuk, maar ik heb nog wel eens moeite met dingen helemaal afmaken. Dan ben ik alweer aan iets nieuws begonnen ;). Gelukkig heb ik een mooi team om mij heen verzameld dat (mij) daarbij helpt :)

Bekendste uitspraak: ‘’Ja joh, gaan we gewoon doen toch?’’
Lara Visser Operationeel Manager
Lara Visser

Hoi, Lara hier! Met mijn passie om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen naar een gezondere leefstijl en het beste uit jezelf te halen, zit ik bij VYTAL helemaal op mijn plek.

Het liefste ben ik buiten, ik leef wat dat betreft op zonne-energie. Na een fijne intensieve (buiten)training, een goede wandeling, een heerlijke picknick of een mooie reis ben ik weer helemaal opgeladen.

Met mijn enthousiasme en drive om andere te kunnen helpen kan je mij binnen VYTAL dan ook zowel bij de support, tijdens een demo of bij de administratie tegenkomen.

Rick Aarsman Commercieel Manager
Rick Aarsman Ik heb in mijn carrière honderden coaches, clubs en gyms geholpen om succesvol te worden en hun bedrijf te laten groeien. Wat ik vaak heb gezien, is dat naarmate deze bedrijven groeien, ze tegen tal van uitdagingen aanlopen. Deze uitdagingen kunnen hen afleiden van hun kernmissie: mensen helpen. Denk hierbij aan problemen met schaalbaarheid, allerlei randzaken en taken waar je niet blij van wordt, maar ook bijvoorbeeld de complexiteit van verschillende softwareoplossingen die gewoon niet echt ontworpen zijn om jou als coach vooruit te helpen.

Dat vind ik nu precies het toffe aan VYTAL, wij lossen dit voor je op, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent; het verbeteren van de vitaliteit van mensen. Ik vind het vooral leuk om mijn kennis en ervaring toe te voegen en het samen nog beter te maken. En daar eens over verder te praten. Zei er iemand koffie?
Justin van Dijk Projectmanager
Justin van Dijk Hoi ik ben Justin en werk als Projectmanager bij VYTAL.

Ik ben mensgericht, empathisch en communicatief sterk waardoor verbinding leggen mijn kracht is. Daarnaast een young professional met een sterk organisatorisch vermogen.

Denkt altijd in oplossingen en (is) enthousiast om de wereld gezonder, fitter en happier te maken!
Femke Wassing Content creator & Support medewerker
Femke Wassing Hoi! Mijn naam is Femke en ik werk bij VYTAL als Content Creator en in het support team.

In mijn dagelijks leven ben ik ook een duizendpoot en gezellig druk met gezin, werk, trainen en natuurlijk
ontspanning. Ik heb een grote affiniteit met gezonde voeding, sporten/bewegen en mindfulness. Al een aantal jaar doe ik fanatiek aan krachttraining. Ik geloof dat wanneer je lichaam sterk is je in je hoofd ook sterke
en positieve gedachten hebt vice versa.

Heel graag wil ik mensen begeleiden, inspireren en van tips voorzien op het gebied van trainen en
het maken van de juiste keuzes voor een blijvend gezond voedingspatroon.
Niki Lamboo Bakker Allround Support Medewerker
Niki Lamboo Bakker Hi, ik ben Niki en werkzaam bij Vytal als allround support medewerker. Dit omdat ik erg gelukkig wordt van het helpen van anderen en dat kan hier. Met mijn flexibiliteit ben ik op veel plekken inzetbaar en dat is altijd makkelijk.

Ik heb een grote affiniteit met sport en voeding daar ik 18 jaar ervaring heb mogen opdoen op een sportclub. Ik begon hier als medewerker en ben volledig doorgegroeid tot manager. Dit bevestigd mijn leergierigheid en het feit dat ik geen uitdaging uit de weg ga.

Naast mijn werk kan je mij terug vinden op de sportclub, bij mijn vele vrienden of lieve familie of heerlijk erop uit met mijn gezin en de hond Lexxy. Mijn favoriete uitspraak: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"
Lynn Kamphuis Marketing Manager
Lynn Kamphuis Hi, ik ben Lynn en ik werk bij VYTAL als Marketing Manager. In deze functie komen al mijn passies samen: sport, healthy lifestyle en marketing. Dat is ook precies wat VYTAL voor jou kan betekenen. Het is namelijk dé alles-in-1 app voor clubx, coaches en personal trainers!

Als persoon heb ik een "geen 100%, maar 200%" mentaliteit. En ik houd wel van een (sportieve) uitdaging! Daarnaast breng ik mijn vrije tijd graag door in de CrossFit box, op de wielrenfiets, hardlopend in het bos, rijdend op een motor of met mijn vrienden en vriendinnen op het terras met een speciaal biertje. We kunnen niet altijd maar gezond bezig zijn, toch? ;)

 
Nikki Darneviel Account Manager
Nikki Darneviel Mijn naam is Nikki (met dubbel K ;). Mijn rol binnen VYTAL is zeer divers: van het geven van online demo´s en aansluiten van nieuwe coaches, tot het ontwikkelen van nieuwe recepten, bedenken van nieuwe content/functionaliteiten en verbeteringen van nieuwe ontwikkelingen binnen de app. Die afwisseling en diversiteit in werkzaamheden is waar ik heel goed op ga.

The gym is my therapy. Ik ben hier al bijna 10 jaar te vinden om mijn hoofd leeg te maken en mezelf iedere training tot het uiterste te pushen. Maar ik vergeet ook zeker niet om te ontspannen. Ik maak regelmatig lange wandelingen in de natuur, lees graag een goed boek en hou echt van een spa dagje.

Naast mezelf fysiek uit te dagen vind ik het belangrijk om mij op alle vlakken te ontwikkelen. Zo ben ik dit jaar begonnen aan de Henselmans PT cursus en rond ik binnenkort een opleiding tot energetisch therapeut af. Ik zie persoonlijke groei en ontwikkeling als een levenslang proces. Er is altijd weer een nieuwe stip aan de horizon!
Bart Eggink Account Manager
Bart Eggink Hi, ik ben Bart! Met mijn passie voor sport en ondernemen en met 15 jaar ervaring in deze dynamische branche, kan ik mijn werkzaamheden zoals pionieren, creativiteit en verbinden optimaal inzetten bij VYTAL.

Als Account- en Partnermanager gebruik ik mijn persoonlijke vaardigheden om sterke relaties op te bouwen en innovatieve oplossingen te creëren. Mijn jarenlange ervaring in de sport- en ondernemerswereld heeft me geleerd hoe belangrijk samenwerking en creativiteit zijn voor succes.

Bij VYTAL ben ik in staat om mijn enthousiasme en expertise te combineren om samen met onze partners mooie resultaten te behalen.Samen streven we naar groei en ontwikkeling, altijd met oog voor kwaliteit en innovatie. Ons doel is om het beste resultaat voor de ondernemers op tafel te kunnen leggen.
Paula van Winkel Partnership Manager
Paula van Winkel Ik hou ervan om mensen te helpen en te verbinden. Bij VYTAL kan ik dit perfect combineren met mijn passie voor gezondheid en welzijn. Met mijn energie en creativiteit ga ik graag de uitdaging aan om een mooie samenwerking neer te zetten met klanten en partners. Zei iemand een evenement organiseren? Daar ga ik gelijk van aan staan!

Naast mijn werk vul ik graag mijn week met leuke activiteiten met familie en vrienden. Voor de balans kan ik mij terugtrekken achter de piano en ben ik graag buiten met een koptelefoon op met goede muziek. Een avond met (zelfgemaakt) eten en een goede wijn is voor mij de perfecte vrijdagavond.

Een vleugje humor kan bij mij in een dag niet ontbreken!
Lexxy Support(ing) Office Dog
Lexxy Woef! Ook ik hoor bij dit team. Mijn naam is Lexxy en mijn functie hier is support(ing) kantoorhond, soms een beetje een waakhond maar zeker ook beweegtherapeut. Ik zorg ervoor dat alle medewerkers af en toe even van hun plekje af komen om met mij te spelen. Want, zeg nou zelf, een hele dag achter een scherm staan of zitten is ook niet heel goed.

Bij VYTAL word ik flink beloond met aaitjes, knuffeltjes en koekjes en een heerlijke wandeling om zo aan het einde van de dag weer mee naar huis te gaan met mijn baasje Niki. Ik heb het super naar mijn zin bij dit team want iedereen is altijd vrolijk, gedreven, gezellig en behulpzaam.

Mijn grootste hobby's zijn hardlopen, zwemmen, stok werpen en bal gooien maar het liefst ben ik op pad met al mijn leuke hondenvrienden en vriendinnen. Om te ontspannen maak ik graag lange wandelingen door de natuur of lig ik languit op mijn rug om heerlijk op mijn buik gekriebeld te worden ;)
Jouw gezicht hier? Let's get VYTAL!
Jouw gezicht hier? Lijkt het je leuk om bij VYTAL te komen werken? We staan altijd open voor fitte en frisse energie in ons team! Stuur een open sollicitatie naar info@vytal.nl en let's get VYTAL!