Gebruik jij de VYTAL app?

Maak gebruik van de VYTAL app, onder begeleiding van een van onze coaches. Klik hier om in te loggen op de desktop. Wil je gebruikmaken van VYTAL, de meest complete app op het gebied van voeding, beweging en mindset, op je mobiele telefoon? Download dan hieronder de app en probeer het 14 dagen gratis!

In onze app staan 2100+ recepten, 500+ workouts, meditaties en ontspannende muziek om uit te kiezen. Daarnaast kan je zelf maaltijden aanmaken en ingrediënten toevoegen (met de barcodescanner). Dagelijks lees je blogs en krijg je tips. Zo bereik je gegarandeerd jouw doelen. Waar wacht je nog op? Let's get VYTAL!
 

Voedingsschema op maat

Wil je afvallen, gezonder eten of juist aankomen? Het was nog nooit zo makkelijk en leuk als met de VYTAL app!

En dat zonder dat je calorieën moet tellen of zelf hoeft te bedenken wat er op het menu staat. De app stelt namelijk, onder begeleiding van jouw coach of trainer, een persoonlijk menu voor je samen. Gebaseerd op jouw gezondheidsdoel, energiebehoefte, calorie inname, macroverdeling en rekening houdend met jouw dieet, eventuele intoleranties en allergieën, maar ook jouw voorkeuren en leefstijl. Bijvoorbeeld maximale bereidingstijd, vegetarisch dieet, eiwitrijke voeding of budget ingrediënten.

Voor ieder eetmoment wordt een maaltijd en recept klaargezet. Compleet met een ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van voedingswaarden. Bereid je meerdere porties, eet je samen met je partner of kook je voor meerdere personen? Geen probleem, want je past het aan in de app!

Voedingsschema op maat

Bereik je doelen met VYTAL!

Wat jouw doel ook is, met VYTAL bereik je het! De app heeft eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van voeding, beweging en mindset. Je kunt de VYTAL app via één van de aangesloten coaches gebruiken. Jouw coach of trainer zet een gepersonaliseerd voedingsschema en/of trainingsplan voor je klaar. Alles wat jij hoeft te doen is dagelijks in te checken en genieten van de voor jou geselecteerde maaltijden, workouts en meditaties.
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Er zijn 2100+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Lust je iets niet? Switch! Of voeg zelf een recept toe. Koken was nog nooit zo makkelijk!
Handig boodschappenlijstje

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!
Bekijk je voortgang

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken, voeg wegingen en voortgangsfoto's toe en/of wijzig zelf je persoonlijke instellingen en voorkeuren. Via de chatfunctie kan je direct vragen stellen aan je coach, zodat deze kan bijsturen.
Persoonlijke coach

Persoonlijke coach

Je kunt de VYTAL app voor gebruikers 14 dagen gratis uitproberen. Wil je daarna verder gaan? Kies dan één van de VYTAL Coaches bij jou in de regio. Hij of zij helpt je bij het bereiken van jouw gezondheidsdoel(en)!
Probeer de app gratis

Probeer de app gratis

Ben je benieuwd of de VYTAL app jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen? Je kunt onze app nu 14 dagen gratis proberen, zodat je zelf de voordelen kunt ervaren!

Je proefperiode loopt automatisch af en er worden nooit zomaar kosten afgeschreven. Wil je de app na 14 dagen blijven gebruiken, dan dien je je aan te sluiten bij één van de VYTAL coaches. Download de app hieronder. Let's get VYTAL!