Bereik je doelstelling met VYTAL

De meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Bereik je doelstelling met VYTAL

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Er zijn 2000+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!
Handig boodschappenlijstje

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!
Bekijk je voortgang

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto's en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. Via de chatfunctie kan je coach je bijsturen, of stel zelf vragen.
Persoonlijke coach

Persoonlijke coach

Na de proefperiode van 14 dagen kun je VYTAL alleen via een coach gebruiken. Kies uit het overzicht één van de coaches om effectief aan de slag te gaan.
Probeer VYTAL gratis

Probeer VYTAL gratis

Benieuwd of VYTAL jou kan helpen met je doelstelling? Je kunt VYTAL gratis downloaden en 14 dagen proberen, daarna dien je een coach te kiezen om verder te gaan met het gebruik van de app.

Je proefperiode loopt vanzelf af en er worden nooit zomaar kosten afgeschreven. Download de app hieronder: