De VYTAL voedingsmodule

De voedingsmodule van de VYTAL app voor coaches, maakt het mogelijk om in no-time een volledig gepersonaliseerd voedingsschema te genereren voor klanten. Een ideale alles-in-één tool voor sportscholen, fitnessclubs, personal trainers, leefstijl- en voedingscoaches, diëtisten en gewichtsconsulenten. Lees hieronder alles over deze module, ontdek meer tijdens een online demo of probeer het zelf uit met een gratis proefperiode.
 

Nog nooit zo snel een voedingsschema klaar!

Met de voedingsmodule van de VYTAL app genereer je in no-time een volledig gepersonaliseerd voedingsschema voor jouw klanten. Je kunt daarbij rekening houden met het gewenste aantal eetmomenten, de calorieverdeling, macroverdeling, allergieën en intoleranties, dieetvoorkeuren en nog veel meer!

Er wordt binnen een paar seconden een voedingsschema voor 14 dagen klaargezet. Het systeem vult dit daarna dagelijks aan met een nieuwe dag. Zo kan je klant altijd 14 dagen vooruit kijken en makkelijk plannen.
Nog nooit zo snel een voedingsschema klaar!
Sublieme software, eenvoudig in gebruik

Sublieme software, eenvoudig in gebruik

Visueel aantrekkelijk

Werken aan een gezonde leefstijl was nog nooit zo leuk! Met de fijne app en smakelijk uitziende recepten wordt elke maaltijd een feestje. Ontdek nieuwe combinaties en laat je inspireren door de vele verrassende, maar makkelijke recepten!

Kies voor gemak en overzicht

Automatisch gegenereerde voedingsschema’s, maar eenvoudig aan te passen en te personaliseren. Of zet de automatische maaltijden uit om je klant te laten tracken (inclusief barcodescanner). Een combinatie van beide is ook mogelijk.
 

Eindeloos veel mogelijkheden

Je klant kan zeer zelfstandig werken met de app. Gebruik eenvoudig de wisselknop, kopieer dagen of maaltijden, sla favorieten op of laat je vaste maaltijden automatisch vaker terugkomen.

Alle coachingtools binnen handbereik

Chat met je klanten, bekijk hun voortgang in foto's, statistieken en meer. Bespaar veel tijd en zorg tegelijkertijd dat je klanten de beste voedingsbegeleiding krijgen die ze ooit hebben gehad! Ook kun je de VYTAL coachapp op je telefoon gebruiken om snel even mee te kijken of bij te sturen.

Daarnaast bieden we uitgebreide support - we zijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch en via Whatsapp bereikbaar. Ook krijg je ondersteuning op het gebied van marketing en sales via onze community omgeving, waar je videoseries kunt vinden over deze onderwerpen, alsmede allerlei kant en klare materialen om in te zetten.
Chat en pushberichten

Chat en pushberichten

Coach eenvoudig je klanten online via de chatfunctie. Klanten krijgen een pushnotificatie in hun telefoon bij het ontvangen van een nieuw bericht. Ook kun je al je klanten tegelijk een pushbericht sturen.
Voortgang

Voortgang

Log je coachgesprekken, voeg eenvoudig metingen en voortgangsfoto’s toe en bekijk de voortgang van je klanten in de statistieken.
Beheer en personaliseer

Beheer en personaliseer

Voeg meerdere coaches toe op één account, zonder meerkosten. Beheer je klanten flexibel en betaal nooit een dag teveel! Personaliseer je app en coachomgeving door eenvoudig je eigen huisstijl in te stellen. De software is in het Nederlands en Engels beschikbaar.
Voedingsschema

Voedingsschema

Bekijk het voedingsschema van je klant en maak wijzigingen indien gewenst. Het uitzetten van de automatische maaltijden is ook mogelijk, om je klant te laten tracken. Ook kun je eigen coachrecepten samenstellen en deze exclusief voor jouw klanten beschikbaar maken in de app.
Meer weten als coach?

Meer weten als coach?

Ben je als coach of trainer benieuwd naar de voedingsmodule van de VYTAL app? Vul dan het formulier in om meer informatie (en prijzen) te ontvangen, een online demo te plannen of een proefperiode aan te vragen. Wij vertellen je graag meer en laten je alle ins en outs van de app en module zien!
 

De voordelen van VYTAL op een rijtje:

  • ​​​​​​Meer omzet in minder tijd: schaalbaar, snel en eenvoudig coachen.
  • Meer waarde voor je klant: de app neemt alles van A tot Z uit handen.
  • Onderscheidend vermogen: de app met jouw eigen logo en huisstijl.
  • Alles in één systeem: beheer je volledige bedrijfsvoering en administratie.

Liever telefonisch contact? Neem contact met ons op via tel. 085 - 06 06 132.''Onze coaches besparen zeeën van tijd met voorbeelden doornemen en voedingsschema's opstellen. Het is een aanrader voor elke serieuze coach!''

''Onze coaches besparen zeeën van tijd met voorbeelden doornemen en voedingsschema's opstellen. Het is een aanrader voor elke serieuze coach!''
Richard Bell Bell Coaching