Voedingsschema software voor coaches

VYTAL biedt software aan voor coaches, fitnessclubs, personal trainers, diëtisten, gewichtsconsulenten en overige professionals die makkelijk en efficiënt hun klanten willen begeleiden. Onderstaand vind je alles over onze Voedingsmodule.
 

Nog nooit zo snel een voedingsschema klaar!

Stel binnen enkele minuten automatisch een persoonlijk voedingsschema op. Je kunt daarbij rekening houden met het gewenste aantal eetmomenten, de calorieverdeling, macroverdeling, allergieën en intoleranties, dieetvoorkeuren en nog veel meer!

Er wordt binnen een paar seconden een voedingsschema voor 14 dagen klaargezet. Het systeem vult dit daarna dagelijks aan met een nieuwe dag. Zo kan je klant altijd 14 dagen vooruit kijken en makkelijk plannen.
Nog nooit zo snel een voedingsschema klaar!
Alle coachingtools binnen handbereik

Alle coachingtools binnen handbereik

Chat met je klanten, bekijk hun voortgang in foto's, statistieken en meer. Bespaar veel tijd en zorg tegelijkertijd dat je klanten de beste voedingsbegeleiding krijgen die ze ooit hebben gehad! Ook kun je de VYTAL coachapp op je telefoon gebruiken om snel even mee te kijken of bij te sturen.

Daarnaast bieden we uitgebreide support - we zijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch en via Whatsapp bereikbaar. Ook krijg je ondersteuning op het gebied van marketing en sales via onze community omgeving, waar je videoseries kunt vinden over deze onderwerpen, alsmede allerlei kant en klare materialen om in te zetten.
Chat en pushberichten

Chat en pushberichten

Coach eenvoudig je klanten online via de chatfunctie. Klanten krijgen een pushnotificatie in hun telefoon bij het ontvangen van een nieuw bericht. Ook kun je al je klanten tegelijk een pushbericht sturen.
Voortgang

Voortgang

Log je coachgesprekken, voeg eenvoudig metingen en voortgangsfoto’s toe en bekijk de voortgang van je klanten in de statistieken.
Beheer en personaliseer

Beheer en personaliseer

Voeg meerdere coaches toe op één account, zonder meerkosten. Beheer je klanten flexibel en betaal nooit een dag teveel! Personaliseer je app en coachomgeving door eenvoudig je eigen huisstijl in te stellen. De software is in het Nederlands en Engels beschikbaar.
Voedingsschema

Voedingsschema

Bekijk het voedingsschema van je klant en maak wijzigingen indien gewenst. Het uitzetten van de automatische maaltijden is ook mogelijk, om je klant te laten tracken. Ook kun je eigen coachrecepten samenstellen en deze exclusief voor jouw klanten beschikbaar maken in de app.
Meer weten als coach?

Meer weten als coach?

Vraag vrijblijvend meer informatie, een online demo of proefperiode aan en kom alles te weten over de mogelijkheden als coach. Wil je je vraag telefonisch stellen? Neem contact op via: 085 - 06 06 132.

  • ​​​​​​Creëer meer omzet in minder tijd: Wij maken schaalbaar online en offline coachen makkelijk.
  • Bied meer waarde aan je klant: De software neemt van A tot Z alles uit handen.
  • Creëer onderscheidend vermogen: Jouw logo en huisstijl worden in het hele platform weergegeven.
  • Beheer je volledige bedrijfsvoering: In een handomdraai heb je alle belangrijke zaken geregeld. Alles in één systeem - daar word je blij van.

''Onze coaches besparen zeeën van tijd met voorbeelden doornemen en voedingsschema's opstellen. Het is een aanrader voor elke serieuze coach!''

''Onze coaches besparen zeeën van tijd met voorbeelden doornemen en voedingsschema's opstellen. Het is een aanrader voor elke serieuze coach!''
Richard Bell Bell Coaching