VYTAL beweging & mindset

De beweging en mindset module van de VYTAL app voor coaches, maakt het mogelijk om een persoonlijk trainingsschema op te stellen voor jouw klanten of om trainingen, workouts en lessen voor hen in te plannen. Maar ook om klanten te begeleiden op het gebied van mindset en ontspanning, zoals met meditaties en muziek. Lees hieronder alles over deze module, ontdek meer tijdens een online demo of probeer het zelf uit met een gratis proefperiode.
 

Eenvoudig trainingsschema’s maken

Stel binnen enkele minuten een persoonlijk trainingsschema op, met een keuze uit 500 oefeningen. Je kunt daarbij rekening houden met diverse instellingen. Zo kun je tellen op herhalingen (reeks), tijd, myo sets en afstand. Maak supersets en houd rekening met %1RM, RPE en rep tempo.

Ook kun je notities meegeven en kan je klant techniekvideo's opnemen en delen. Daarnaast kan je klant overige trainingsactiviteiten loggen en je zo laten weten hoe actief hij of zij is geweest.
Eenvoudig trainingsschema’s maken
Aan de slag met coachen op mindset
Aan de slag met coachen op mindset

Aan de slag met coachen op mindset

Klanten kunnen dagelijks een check-in doen, waarbij ze kunnen aangeven hoe ze zich die dag voelen. Dit verschijnt in een logboek en kun je als coach eenvoudig inzien.

Ook kunnen je klanten gebruik maken van de meditaties en ontspannende muziek en leren over gedragsverandering. Er zijn namelijk allerlei informatieve blogs beschikbaar die de gebruiker helpt met het aanleren en vasthouden van nieuwe gedragspatronen.
 
Gebruik VYTAL content of voeg eigen content toe

Gebruik VYTAL content of voeg eigen content toe

Je kunt gebruik maken van onze lessen, meditaties, blogs etc. maar ook eigen blogs, oefeningen, lessen, meditaties en trainingsschema’s toevoegen, die exclusief zichtbaar zijn voor jouw klanten. Zo kun je in één app al jouw unieke content delen en beheren, wat een uitstekend verdienmodel kan zijn. Overigens is alle content te casten, bijvoorbeeld naar je tv.
 
Doelen stellen en behalen

Doelen stellen en behalen

Je klant kan aan de slag gaan met verschillende doelen. Zo zijn er doelen beschikbaar die betrekking hebben op voeding, beweging, mindset, slaap, water drinken en stappen zetten. Dit zorgt samen met de check-in voor een goed beeld van de activiteiten, gedrag en mindset van je klanten.
Coach check-in

Coach check-in

Je klant kan ingeven hoe hij of zij zich voelt, aan de hand van een slider. Daarna kan worden aangegeven waardoor dit komt, door middel van icons als bijvoorbeeld werk, nachtrust en zelfbeeld, eventueel met een tekstuele aanvulling. Dit is voor jou in te zien vanuit de coachomgeving.
 
Dashboard

Dashboard

Bekijk op je dashboard alle belangrijke klantactiviteiten. Zo zie je wanneer klanten een training hebben voltooid, aflopende abonnementen, een overzicht van de voortgang van al je klanten en gezamenlijke statistieken.
 
Meer weten als coach?

Meer weten als coach?

Ben je als coach of personal trainer benieuwd naar de beweging & mindset module van de VYTAL app? Vul dan het formulier in om meer informatie (en prijzen) te ontvangen, een online demo te plannen of een proefperiode aan te vragen. Wij vertellen je graag meer en laten je alle ins en outs van de app zien!
 

De voordelen van VYTAL op een rijtje:

  • ​​​​​​Meer omzet in minder tijd: schaalbaar, snel en eenvoudig coachen.
  • Meer waarde voor je klant: de app neemt alles van A tot Z uit handen.
  • Onderscheidend vermogen: de app met jouw eigen logo en huisstijl.
  • Alles in één systeem: beheer je volledige bedrijfsvoering en administratie.


Liever telefonisch contact? Neem contact met ons op via tel. 085 - 06 06 132.
''De app haalt veel werk uit handen en daardoor kunnen we meer focussen op bijvoorbeeld mindset en training.''

''De app haalt veel werk uit handen en daardoor kunnen we meer focussen op bijvoorbeeld mindset en training.''
Albert Kramer AlbertKramer voeding, training en coaching