Let's get VYTAL!

Bekijk hier de licenties en prijzen van VYTAL.

Wil je de VYTAL app (voor coaches) en modules in actie zien? Plan dan hier een online demo in.
Wil je het liever 14 dagen zelf gaan uitproberen? Activeer dan hieronder jouw gratis proefperiode.

Let's get VYTAL!

 
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Voor welke module(s) kies jij?

Voeding (basis)
€ 62,50 per maand
De basis van VYTAL voor coaches!
Met de voedingsmodule begeleid je jouw klanten op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl.

Stel in een handomdraai een volledig persoonlijk voedingsschema op. Je klant werkt vanuit een handige app, in jouw eigen huisstijl! De voordelen:
 • Binnen 3 minuten automatisch een persoonlijk voedingsschema klaar
 • 2100+ lekkere en gezonde recepten, stel zelf samen of track calorieën
 • Boodschappenlijstje of direct thuisbezorgd via AH
 • Monitor voortgang en voeg wegingen toe in de app
 • Coach en motiveer jouw klanten via de chatfunctie
 • Krijg gedrag inzichtelijk met de check-in
 • Lees blogs over vitaliteit, of voeg zelf toe
 • Voeg jouw eigen branding, logo en huisstijl toe
 • Ondersteuning bij activatie, marketing & promotie
Beweging & mindset
€ 32,50 per maand
Wil jij ook met training en ontspanning aan de slag? Kies dan voor de beweging & mindset module als aanvulling (optioneel).

Hiermee stel je gemakkelijk trainingsplannen op, plan je lessen in en zet je workouts en meditaties klaar voor jouw klanten. De voordelen:
 • Alle voordelen zoals genoemd bij de voedingsmodule
 • Stel binnen 5 minuten een persoonlijk trainingsplan op
 • Gebruik 500+ oefeningen om workouts samen te stellen
 • Zet workouts, lessen en meditaties klaar bij je klant in zijn/haar agenda
 • Voeg eigen content toe (workouts, lessen, activiteiten of meditaties)
 • Stel doelen voor je klant op het gebied van bewegen, voeding, mindset, slapen, stappen zetten en water drinken
 • Ondersteuning bij activatie, marketing & promotie
Administratie
€ 32,50* per maand
Wil je jouw bedrijfsvoering van A tot Z in één systeem op orde hebben? Kies dan voor de nieuwe administratie module (optioneel) van VYTAL!

Tot en met 31 december 2024 maak je gebruik van onze lanceringsaanbieding en betaal je tijdelijk €32,50 p/m in plaats van €52,50. De voordelen:
 • Beheer jouw volledige klantenadministratie
 • Beheer producten, diensten en lidmaatschappen
 • Jouw commerciële processen én financiën in 1 systeem
 • Beheer jouw agenda en plan taken en afspraken
 • Verstuur direct facturen, betaallinks en -herinneringen
 • Gebruik de leads pijplijn met automatische acties en converteer leads naar klanten
 • Integreer de app op jouw website en in jouw webshop
 • Ondersteuning bij activatie, marketing & promotie

Veelgestelde vragen

Is VYTAL wel iets voor mij?

VYTAL is ontwikkeld om coaches in de health- en fitnessbranche succesvol, schaalbaar en tijdbesparend te laten ondernemen. Met VYTAL voor coaches heb je al jouw tools en bedrijfsprocessen bij elkaar in één systeem. De mobiele app geeft je de mogelijkheid om jouw klanten eenvoudig, snel en beter te begeleiden op het gebied van voeding, beweging en mindset. Alles om hen te helpen zo makkelijk, leuk en snel mogelijk de gezondste versie van zichzelf te worden.

En precies dat is onze missie: we willen de mensen gezond(er) en fit(ter) maken. Wij geloven heilig in de kracht van menselijke begeleiding, maar wel op een manier die voor jou werkt. En we hebben jou, als coach, nodig om onze missie te realiseren en nog meer impact te creëren.

Goed om te weten: echt iedereen kan met VYTAL werken. Of je nou een personal trainer bent met 0 verstand van voeding, een deskundige voedingscoach, een moeder van 3 kinderen of een (top)sporter. Al 2500+ coaches en 40.000+ gebruikers gingen je voor.

Dus, waar wacht je nog op? Tegen jou én jouw klanten kunnen we alleen maar zeggen.. Let’s get VYTAL!

Hoe lang loopt de overeenkomst?

Bij VYTAL gaan we graag duurzame relaties aan, net zoals jij dat graag met jouw coach klanten en leden doet. Daarom sluit je bij ons een jaarlicentie af. Je krijgt hiermee toegang tot de VYTAL app en coachomgeving. Wat je daarin terugziet en kunt gebruiken, is afhankelijk van de licentie en module(s) die je kiest.

Ga je starten met VYTAL? Dan kan je kiezen voor een startmoment aan het begin van de nieuwe kalendermaand of halverwege de kalendermaand. Na een jaar wordt de licentie telkens stilzwijgend verlengd met één (1) maand en is jouw overeenkomst maandelijks opzegbaar. Zie hier hoe je jouw licentie kunt opzeggen.

Wat kost VYTAL mij maandelijks?

Kosten voor de maandlicentie (vast)

De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven. Bij VYTAL factureren we maandelijks. De maandelijkse kosten hangen af van welke module(s) je gebruikt:

*Let op: voor de administratiemodule geldt een lanceringskorting (actie) t/m december 2024. Vanaf 2025 bedragen de kosten voor deze module €52,50 per maand.
 

Kosten per actieve klant/gebruiker (variabel)

De optionele modules kunnen alleen als toevoeging op de voedingsmodule worden gebruikt. Dit betekent dat een VYTAL licentie je maandelijks in ieder geval €62,50 kost. Naast de licentiekosten wordt er voor iedere actieve coaching klant* (gebruiker) van jouw VYTAL app een bedrag van €2,50 per maand in rekening gebracht. De kosten hiervoor worden aan het einde van de lopende maand berekend en gefactureerd.

*Let op: voor klanten die je alleen registreert, maar die je niet actief coacht, betaal je geen extra kosten. Zie onderstaande rekenvoorbeelden.

Rekenvoorbeeld 1: jij hebt de VYTAL coach app met de voedings-, beweging en mindset module. Daarnaast heb je afgelopen maand 16 actieve gebruikers (klanten) gehad. Jouw maandfactuur bedraagt €62,50 + €32,50 + 16*€2,50 = €135,00.

Rekenvoorbeeld 2: jij hebt de VYTAL coach app met de voedings- en administratie module. Jij hebt in de afgelopen maand 72 klanten toegevoegd, maar 58 daarvan schrijven zich enkel in voor trainingen via het lesrooster van jouw club. De overige 14 coach jij en maken gebruik van het voedingsschema in de app. Jouw maandfactuur bedraagt €62,50 + €32,50 + 14*€2,50 = €130,00.

Hoe verdien ik mijn licentiekosten terug?

We snappen dat het worden van een VYTAL coach vraagt om een investering. En daarom snappen wij ook dat je graag wilt weten vanaf hoeveel klanten/leden VYTAL rendabel is. Kortom: wanneer heb jij jouw licentiekosten terugverdiend?

Wij gaan er vanuit dat je al vanaf 5 betalende klanten rendabel kunt zijn met VYTAL. En het leuke is: vanaf dit punt ga je alleen maar meer omzet genereren en dus succesvoller zijn als coach. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van hoe je VYTAL kunt (gaan) aanbieden:

 • Een instap programma vanaf €199,99 per 12 weken
 • Een premium (all-in) programma vanaf €99,- per maand
 • Zelfstandig gebruiken van de VYTAL app voor €14,99 per maand
 

Aan de slag (starten) met VYTAL

Als je net begint als VYTAL coach, dan moet je je weg nog een beetje vinden. Om jou op weg te helpen, maar ook een handje te helpen bij het activeren van jouw klanten/leden, hebben wij:

 • Een ‘Aan de slag’ module op het dashboard van jouw coachomgeving die je helpt bij het in gebruiknemen en opstarten van de VYTAL app voor jouw klanten/leden
 • Een eigen ‘Helpcentrum’ en natuurlijk onze service & support afdeling
 • Een eigen Community  met daarin een ‘Starten met VYTAL’ cursus (academy)
 • Een verzameling van ondersteunende activatie, promotie en marketing materialen
Direct na het afsluiten van jouw licentie krijg je hier toegang tot. Daarnaast organiseren we regelmatig (online) workshops, webinars en live events. Je krijgt deze automatisch aangeboden in jouw VYTAL coachomgeving en via de e-mail nieuwsbrief die je maandelijks ontvangt.

Kan ik mijn licentie upgraden?

Als je gebruik wilt maken van de VYTAL app voor coaches, dan neem je verplicht de module voor voeding en coaching af. Besluit je om in de eerste instantie alleen met voedingscoaching via VYTAL te starten, dan kan dit natuurlijk. Wil je later in het jaar toch graag ook gebruik gaan maken van de beweging en mindset module en/of de administratie module, dan kan je jouw licentie upgraden.

Je kunt dit zelfstandig doen, door in jouw coachomgeving onder ‘Instellingen’ en ‘Modules’ een vinkje te zetten bij de module die je wilt activeren. Wil je de (extra) module vervolgens weer stopzetten? Dan dien je hiervoor een mail te sturen naar support@vytal.nl.

Wil je de andere module(s) eerst even (gratis) uitproberen? Stuur ons dan een berichtje. Wij activeren dan tijdelijk een extra module op jouw VYTAL account.

Kan ik partner van VYTAL worden?

Word partner van VYTAL

VYTAL is met 2500+ aangesloten coaches en 40.000+ app gebruikers een van de grootste leveranciers van vitaliteit software in Nederland en België. Samen met onze partners willen we nog meer impact creëren in de health- en fitnessbranche. De partnerprogramma’s van VYTAL geven je als bedrijf meer groeimogelijkheden, de kans om jouw marktpositie te verbeteren én nieuwe markten te veroveren.
Wil jij VYTAL Partner worden? Klik hier voor meer informatie.

Heb jij een grote club, grote ambities of ben je onderdeel van een grote keten of run je meerdere locaties? Dan is het VYTAL Whitelabel misschien wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Mogelijkheden voor influencers

Ben jij influencer in de food, health of fitnessbranche met een grote community? Maar ben je op zoek naar een manier om volgers om te zetten in klanten én inkomsten. Dan kan VYTAL je daarbij helpen! Klik hier voor meer informatie en neem contact met ons op.
Ontvang een prijsvoorstel

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd hoe jij VYTAL het beste kunt inzetten? En wat dit je zou gaan kosten? Vul dan hier het formulier in om een prijsvoorstel (offerte) te ontvangen. Wij helpen je graag om VYTAL op een voor jou rendabele manier in te zetten! Wij zetten de voordelen nog even op een rijtje:
 
 • ​​​​​​Meer omzet in minder tijd: schaalbaar, snel en eenvoudig coachen.
 • Meer waarde voor je klant: de app neemt alles van A tot Z uit handen.
 • Onderscheidend vermogen: de app met jouw eigen logo en huisstijl.
 • Alles in één systeem: beheer je volledige bedrijfsvoering en administratie.

Heb je een vraag of wil je liever direct contact? Neem dan zelf even telefonisch contact met ons op via tel. 085 - 06 06 132.''VYTAL is onmisbaar voor ons. Het zorgt ervoor dat wij schaalbaar kunnen ondernemen, tijd besparen én dus succesvoller zijn!"

''VYTAL is onmisbaar voor ons. Het zorgt ervoor dat wij schaalbaar kunnen ondernemen, tijd besparen én dus succesvoller zijn!"
Get Fit Girl Frederique Ypenburg