VYTAL voor influencers

Als influencer in de food, health of fitness branche kan het lastig zijn om jouw community en volgers om te zetten in inkomsten. Op deze manier blijft het 'influencen' meer een hobby die veel van je tijd, aandacht en energie opslokt, maar (te) weinig groei, omzet en impact oplevert. Herken je dit? Dan kan VYTAL je helpen daar verandering in te brengen!
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Zet volgers om in klanten

Als influencer deel jij gratis jouw kennis, expertise en content over voeding, healthy lifestyle en fit(ness) journey. Dat doe je met veel liefde en passie. Je hebt genoeg volgers - het kan altijd meer natuurlijk, maar toch.. ;) - een groot bereik en hoge engagement rates. Kortom: mensen kijken en luisteren naar je. Ze vinden wat je doet interessant. Maar, hoe goed dat ook voor je ego is, het is helaas niet genoeg om écht geld mee te verdienen.

Herken je dit? Dan zou een samenwerking met VYTAL hier verandering in kunnen brengen:

  • Alles-in-één software, met een app voor jou, een app voor jouw volgers/klanten én de mogelijkheid om ook jouw administratie en facturatie te doen
  • Impact op het gebied van vitaliteit (voeding, beweging & mindset) in jouw eigen community
  • Commerciële groei (omzet) binnen jouw doelgroep, maar ook nieuwe/andere groepen
  • Een duidelijk verdienmodel om gebruik van te maken (je hoeft het wiel niet uit te vinden)
  • Gratis gebruik van marketing- en promotiemiddelen, die je kunt voorzien van eigen branding
Let op: wij zijn enorm positief, maar ook erg selectief in het aangaan van partnerships. Neem ook een kijkje op onze pagina voor VYTAL partners en voor een VYTAL whitelabel voor meer informatie.
 
Meer weten? - influencers

Let's get VYTAL!

Ben je nieuwsgierig hoe VYTAL jou als influencer kan helpen om (meer) groei, omzet en impact te genereren? En wil je een samenwerking verkennen? Vul dan hier het formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Let's get VYTAL!
 

De voordelen van VYTAL voor influencers op een rijtje:

  • Alles-in-één software, met een app voor jou én jouw volgers
  • Impact in jouw eigen community m.b.t. voeding, beweging & mindset
  • Commerciële groei (omzet) binnen de doelgroep én daarbuiten
  • Profiteer van een kristalhelder verdienmodel
  • Gratis marketing en promotie met eigen branding''VYTAL is onmisbaar voor ons. Het zorgt ervoor dat wij schaalbaar kunnen ondernemen, tijd besparen én dus succesvoller zijn!"

''VYTAL is onmisbaar voor ons. Het zorgt ervoor dat wij schaalbaar kunnen ondernemen, tijd besparen én dus succesvoller zijn!"
Get Fit Girl Frederique Ypenburg