VYTAL als whitelabel

Heb jij een grote club of community met meer dan 500 gebruikers? Ben je onderdeel van een grote keten of run je meerdere sportscholen en locaties? Dan is het VYTAL whitelabel interessant voor jou! Op deze manier kan jij al jouw locaties, coaches en klanten in één keer aansluiten op onze app. Compleet voorzien van jouw merknaam, branding en logo!
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Werken met VYTAL onder jouw eigen naam en logo

VYTAL is dé alles-in-één vitaliteitssoftware voor clubs, sportscholen, trainers en coaches in Nederland en België. Inmiddels zijn er ruim 2500 coaches en tienduizenden gebruikers aangesloten op ons platform. We hebben een groot bereik binnen de health en fitness branche opgebouwd en we groeien door!

Heb jij een grote club of community? Ben jij onderdeel van een grote keten of run jij meerdere sportscholen of locaties? Dan kan jij met het VYTAL whitelabel impact maken en al jouw locaties, coaches en klanten in één keer aansluiten op onze software en app. Zo kan jij hen binnen no-time kunt voorzien van gepersonaliseerde voedingsschema's, trainingsplannen, workouts, recepten en meditaties. En dat compleet in eigen branding en huisstijl én onder jouw eigen naam en logo!

Kortom: jij maakt 'aan de achterkant' slim gebruik van onze alles-in-één software, terwijl jouw klanten 'aan de voorkant' profiteren van jouw app en service!

Wij zijn enorm positief, maar ook erg selectief in het werken met partners. We hanteren daarom de volgende voorwaarden voor een VYTAL whitelabel:
 

  1. Wij gaan voor partnerships met diepgang en creëren samen impact
  2. Wij zijn klant- en mensgericht en bouwen aan duurzame relaties

  3. Wij ondersteunen onze partners én klanten, zoals jij dat ook doet

  4. Wij vragen om feedback en ontwikkelen door om continu te verbeteren

  5. Wij kiezen voor een partnership met whitelabel vanaf 500 gebruikers


Heb je (nog) niet zoveel gebruikers? Word dan partner van VYTAL!
 

Meer weten?

Interesse?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een VYTAL whitelabel voor jouw organisatie, club of community? Vul dan hier het aanvraagformulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met je op!

De voordelen van het VYTAL whitelabel op een rijtje:
 
  • Nog meer impact op de vitaliteit van jouw klanten!
  • Een betrouwbare partner op het gebied van technologie en innovatie
  • Verken een nieuw verdienmodel en verbeter je marktpositie
  • Delen van kennis, expertise en marketing middelen
  • Service en support onder jouw eigen merknaam