De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

Net gestart als coach?

Kom je net terug van jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel met een hagelvers kvk-nummer? Ben je een startende (zelfstandig) coach of personal trainer? Maak dan kennis met VYTAL!

De VYTAL app voor (startende) coaches kan je helpen om jouw onderneming met alle bijbehorende bedrijfsprocessen op poten te zetten. Op een eenvoudige en schaalbare manier die jou veel tijd bespaart. Tijd die jij in deze opstartfase hard nodig hebt om klanten te werven en te coachen. Met VYTAL heb je alle coaching tools bij elkaar in één systeem. Ontdek de voordelen hier en profiteer van onze starters aanbieding. Let's get VYTAL!
 

Maak een kickstart met VYTAL voor coaches

VYTAL is dé kickstart van jouw onderneming als coach of personal trainer. Je komt net van de KvK en hebt dan misschien wel verstand van sport, voeding en coaching, maar misschien totaal geen kaas gegeten van administratie, financiën en commerciële activiteiten, zoals marketing en sales.

Je weet alleen één ding zeker: je hebt er zin in! En je wilt zo snel mogelijk aan de slag met het begeleiden van zoveel mogelijk klanten. Doen waar je goed in bent: coachen op het gebied van sport, voeding en een gezonde leefstijl. Op naar het het bereiken van jouw doelen én die van jouw klanten!

En juist dat laatste zien wij als een gezamenlijke missie. VYTAL is meer dan alleen een app. Wij zijn een vitaliteitsbeweging met als doel om mensen in Nederland en België gezonder en gelukkiger te maken. En dit krijgen we niet gedaan zonder hulp van jou, als personal trainer of coach. Daarom willen we jou helpen om eenvoudig, efficiënt en tijdbesparend te ondernemen. Op een schaalbare manier. En daarvoor is onze software en app. Lees hieronder meer over VYTAL voor (startende) coaches.
 
Maak een kickstart met VYTAL voor coaches

Al je coaching tools bij elkaar in één app

Voedingsmodule (basis)

Met de voedingsmodule stel je als coach binnen 5 minuten volledig automatisch een gepersonaliseerd voedingsschema op voor je klant. Gebruik de mobiele coach app voor nog meer flexibiliteit. Alles wordt weergegeven in jouw huisstijl. De 2100+ recepten en maaltijden, het boodschappenlijstje (of thuisbezorgd), voortgang, statistieken en chatfunctie maken het nog makkelijker dan ooit voor klanten om hun doel te bereiken!

Trainingsmodule (optioneel)

Ga aan de slag met de beweging & mindset module van de VYTAL app om binnen no-time trainingsschema's te maken voor je klant, workouts klaar te zetten, lessen in te plannen en nog veel meer. Met keuze uit 500+ trainingsoefeningen, workouts, lessen, meditaties, ontspannende muziek en interessante blogs (die je ook zelf kunt toevoegen) over voeding, beweging en mindset, is een actieve en gezonde lifestyle voor iedereen dichtbij!

Administratie module (optioneel)

Met de nieuwe administratie module beheer je jouw planning, agenda en lesrooster, maar doe je ook direct jouw administratie. Je verstuurt facturen (en herinneringen), deelt betaallinks of laat betalingen verlopen via automatische incasso. Via de integratie met jouw website laat je klanten een afspraak of intake plannen, hun lessen plannen, producten kopen in de webshop én leads contact opnemen. Jouw volledige bedrijfsvoering bij elkaar in één systeem!

Kies hieronder jouw VYTAL startpakket

VYTAL Kickstart
€ 0 per maand
Met de VYTAL Kickstart voor startende coaches krijg je de eerste licentie maand van ons cadeau!*

Of je nu kiest voor de voedingsmodule (basis) a €62,50, de combinatie met de trainingsmodule a €95,00 of het hele pakket inclusief administratie a €127,50. Jouw eerste maand VYTAL wordt niet in rekening gebracht.

Waarom kiezen voor VYTAL?
 • Ideaal voor startende coaches
 • Alle coaching tools en bedrijfsprocessen in 1 systeem
 • Zelf werken via de coachomgeving
 • Klanten loggen in via de app
 • Geen kosten voor installatie software of opstart
 • Alles met eigen logo en huisstijl
 • Hulp bij opstart en activatie
 • Ondersteuning marketing en promotie
 • Je maakt onderdeel uit van de VYTAL Community
 • Kom in contact met andere coaches
*Afname van de voedingsmodule is verplicht. Je krijgt dus sowieso €62,50 van ons cadeau!
VYTAL Voedingscoach
€ 62,50 per maand
De basis van VYTAL voor coaches!
Met de voedingsmodule begeleid je jouw klanten op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl. Genereerl in no-time persoonlijke voedingsschema's. Die voor jouw klanten beschikbaar zijn via de app, in jouw eigen (nieuwe) huisstijl

Waarom VYTAL Voedingscoach?
 • Binnen 5 min een persoonlijk voedingsschema klaar
 • 2100+ smakelijke recepten, stel zelf samen of track calorieën
 • Boodschappenlijstje of direct thuisbezorgd via AH
 • Monitor voortgang en voeg wegingen toe in de app
 • Coach en motiveer jouw klanten via de chatfunctie
 • Krijg gedrag inzichtelijk met de dagelijkse check-in
 • Lees blogs over vitaliteit, of voeg eigen content toe
 • De app met jouw eigen branding, logo en huisstijl
 • Ondersteuning bij activatie, marketing & promotie
*Bij gebruik van deze module betaal je €2,50 per actieve app-gebruiker (klant) per maand
VYTAL Coach
€ 95,00 per maand
Wil jij, naast voeding, ook met training en ontspanning aan de slag? Kies dan voor de beweging & mindset module als aanvulling. Hiermee profiteer je van alle voordelen van de voedingsmodule, maar stel je daarnaast ook gemakkelijk trainingsplannen op, plan je lessen in en zet je workouts en meditaties klaar voor jouw klanten.

Waarom VYTAL Coach worden?
 • Genereer gepersonaliseerde voedingsschema's
 • Doe online intakes en plan kennismakingen en proeflessen
 • Stel binnen 5 minuten een persoonlijk trainingsplan op
 • Gebruik 500+ oefeningen om workouts samen te stellen
 • Zet workouts, lessen en meditaties klaar in de agenda
 • Voeg eigen content toe (workouts, lessen, activiteiten of meditaties)
 • Stel doelen voor je klant op het gebied van bewegen, voeding, mindset, slapen, stappen zetten en water drinken
 • Ondersteuning bij activatie, marketing & promotie
*Kies je voor het hele pakket, inclusief de (nieuwe) module voor administratie, dan betaal je maandelijks €127,50.
Starters aanbieding

Krijg jouw eerste maand VYTAL gratis

Als startende coach of personal trainer, profiteer je van onze starters aanbieding. Je krijgt jouw eerste licentiemaand van ons cadeau, omdat het leven van een opstartende coach al genoeg geld én tijd kost. Wij helpen jou om op een eenvoudige, schaalbare én voordelige manier te ondernemen. Zodat jij meer tijd en energie overhoudt om te doen waarom je in de eerste instantie gestart bent: coachen. Vul het formulier in om van deze aanbieding te profiteren. Let's get VYTAL!

Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem, wij laten je graag alle functionaliteiten en voordelen van de VYTAL app en coachomgeving zien. Plan hier vrijblijvend een online demo. Of ontdek het zelf tijdens een gratis proefperiode van 14 dagen.