De VYTAL app modules

Voeding & coaching module

Met de voedingsmodule stel je als coach binnen 5 minuten volledig automatisch een gepersonaliseerd voedingsschema op voor je klant. Gebruik de mobiele coach app voor nog meer flexibiliteit. Alles wordt weergegeven in jouw huisstijl. De 2100+ recepten en maaltijden, het boodschappenlijstje (of thuisbezorgd), voortgang, statistieken en chatfunctie maken het nog makkelijker dan ooit voor klanten om hun doel te bereiken!

Beweging & mindset module

Ga aan de slag met de beweging & mindset module van de VYTAL app om binnen no-time trainingsschema's te maken voor je klant, workouts klaar te zetten, lessen in te plannen en nog veel meer. Met keuze uit 500+ trainingsoefeningen, workouts, lessen, meditaties, ontspannende muziek en interessante blogs (die je ook zelf kunt toevoegen) over voeding, beweging en mindset, is een actieve en gezonde lifestyle voor iedereen dichtbij!

Administratie & facturatie module

Met de nieuwe administratie module beheer je jouw planning, agenda en lesrooster, maar doe je ook direct jouw administratie. Je verstuurt facturen (en herinneringen), deelt betaallinks of laat betalingen verlopen via automatische incasso. Via de integratie met jouw website laat je klanten een afspraak of intake plannen, hun lessen plannen, producten kopen in de webshop én leads contact opnemen. Jouw volledige bedrijfsvoering bij elkaar in één systeem!