Stress is een kunst

VYTAL webinar van Timo Hans op 30 april

Blijf je moe, futloos en gestresst? Misschien moet je het eens anders aanpakken. - Timo Hans

Waarom stress goed voor je is, als je goed voor jezelf zorgt

Heb jij gezondheidsproblemen, omdat je last hebt van stress? Of heb je last van stress, omdat je gezondheidsproblemen hebt? Een vraag die jij jezelf wel eens stelt, maar die jouw klanten je als coach nog veel vaker stellen. En, welk antwoord geef jij hierop?

Timo Hans heeft het denken over en beeld van stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde leefstijl waardoor we niet (meer) bestand zijn tegen de drukte van de dag. De huidige stressaanpak heeft nul effect; elk jaar zitten er meer dan een miljoen mensen thuis met (fysieke en mentale) ongemakken door stress, overspannen of met een burn-out. Logisch, want met alleen 'rustig aan doen' los je niets op.

Tijdens dit exclusieve VYTAL webinar op dinsdag 30 april om 13.30 uur maak je als coach kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert. In de methode van Timo werk je actief aan je weerbaarheid met behulp van ademhaling, gezonde voeding en slaap. Ontdek hoe je, ondanks de onvermijdelijke langdurige periodes van stress in jouw leven, toch gezond kunt blijven!

Meld je gratis aan

Deelname aan het webinar is gratis voor VYTAL coaches. Onder alle deelnemers verloten we drie (3) exemplaren van het boek 'Stress is een kunst' van Timo Hans, nummer 1 in de managementboek top 100. Meld je snel aan, want vol is vol!

Over Timo Hans

Timo Hans is de oprichter en directeur van opleidingsinstituut Physis Academy. Met zijn workshop, presentaties en trainingen, traint hij artsen, fysiotherapeuten en andere medici en coaches. Daarnaast heeft hij een revolutionaire methode ontwikkeld en daarmee het denken over en het beeld van stress op z'n kop gezet. Deze methode verspreidt zich als een inktvlek, want iedere arts, therapeut of coach die met zijn methodiek werkt, merkt dat het werkt. Het gelijknamige boek 'Stress is een kunst' staat op dit moment op nummer 1 in de managementboek top 100.
Over Timo Hans

Meld je gratis aan

Deelname aan dit webinar is gratis voor VYTAL coaches. Meld je hieronder aan* en ontdek hoe je, ondanks de onvermijdelijke langdurige periodes van stress in jouw leven, toch gezond kunt blijven!
 
  • Wanneer: dinsdag 30 april om 13.30 uur
  • Waar: online via Zoom, de link volgt later
  • Wat: leer alles over de stressaanpak die wél werkt, inclusief tips voor ademhaling, voeding en slaap

*Let op: als je je aanmeldt, dan gaan we er ook 100% vanuit dat je er op 30 april bij bent. Lukt het je toch niet om aanwezig te zijn, dan horen wij dit graag uiterlijk 12 uur van te voren. Wie weet kunnen we dan nog iemand anders blij maken met een plekje.

Ben je geen VYTAL coach, maar wil je wel graag deelnemen aan het webinar? Stuur dan een mail naar info@vytal.nl of bel met ons op tel. 085 - 06 06 132.