Exclusieve workshop voor VYTAL coaches

Dinsdag 28 mei 2024 om 13.00 uur

Op dinsdag 28 mei om 13.00 uur geeft Jeroen Vanpoeyer van PT Boost weer een toffe (digitale) workshop. Jeroen neemt je mee in zijn tactiek en commerciële denkwijze als personal trainer. Wil jij hier bij zijn? Deelname is volledig gratis voor VYTAL coaches! 

Dank voor het stemmen op de onderwerpen, dit is het onderwerp van de workshop: 

🚀 De 3 fases van een ijzersterke marketingstrategie die dagelijks veel leads en wekelijks nieuwe klanten oplevert.Meld je hieronder gratis aan voor de workshop en we zien je dinsdag 28 mei!
Exclusieve workshop voor VYTAL coaches
Over Jeroen Vanpoeyer

Over Jeroen Vanpoeyer

Jeroen Vanpoeyer van PT Boost deelt zijn kennis en jarenlange ervaring waarmee PT trainers en coaches succesvoller kunnen worden met VYTAL. Als voormalig personal trainer deelt hij bewezen methoden voor duurzame groei die jou helpen om next level te gaan met je bedrijf.

  • Wanneer: Dinsdag 28 mei 2024 om 13.00 uur

  • Waar: Online via Zoom (de deelnamelink krijg je per mail toegestuurd)

  • TIP! Zorg dat je tijdens de workshop alle tijd en aandacht hebt. Je kunt deze digitale sessie niet terugkijken en hebt dus achteraf alleen jouw eigen geheugen en notities voor maximale impact!

Meld je gratis aan

Meld je nu gratis aan voor deze exclusieve digitale workshop en til jouw onderneming, samen met Jeroen en VYTAL, naar een hoger level!

Als je je aanmeldt voor de workshop, dan gaan we er ook 100% vanuit dat je er bij bent. Lukt dit onverwacht toch niet? Meld je dan af per e-mail. 

Heb je vooraf een vraag? Stuur ons dan gerust een mailtje of WhatsApp-berichtje!
''Bekijk onderstaand een aantal van mijn succesverhalen!''

Succesverhalen
''Bekijk onderstaand een aantal van mijn succesverhalen!''
Jeroen Vanpoeyer PT Boost