Alles-in-één vitaliteitssoftware voor coaches

Alle coachingtools in één systeem, inclusief
fantastische support en community voor het beste resultaat.

Bespaar uren tijd en haal meer uit je coaching

  1. Creëer meer omzet in minder tijd: Wij maken schaalbaar online en offline coachen makkelijk. Stel binnen 5 minuten volledig automatisch een voedingsschema op en focus zelf op je business. Gebruik de mobiele coachapp voor nog meer flexibiliteit.
  2. Bied meer waarde aan je klant: De software neemt van A tot Z alles uit handen. Persoonlijk voedings- en trainingsschema, 2000+ recepten, boodschappenlijstje (of thuisbezorgd), meditaties, chatfunctie, statistieken en meer. Laat je klanten makkelijker dan ooit hun doel bereiken!
  3. Creëer onderscheidend vermogen: Jouw logo en huisstijl worden in het hele platform weergegeven. Voor klanten voelt het als jouw app.
  4. Beheer je volledige bedrijfsvoering: In een handomdraai heb je alle belangrijke zaken geregeld. Alles in één systeem - daar word je blij van.

Alle admintools binnen handbereik

Met onze nieuwe Admin module heb je alle tools die je nodig hebt voor je bedrijfsvoering binnen handbereik. Behoud altijd het overzicht van je belangrijkste statistieken, vereenvoudig het beheer van openstaande betalingen, organiseer moeiteloos afspraken met je klanten, maak gebruik van ons handige leads-opvolgsysteem, voorkom verwarring over clubtaken en profiteer van een geïntegreerde webshop voor eenvoudige online verkoop. Bespaar aanzienlijk veel tijd zodat jij lekker bezig kunt zijn met het coachen van je klanten!

Alle admintools binnen handbereik

Sublieme software, eenvoudig in gebruik

Module Voeding & Coaching

Stel binnen 5 minuten volledig automatisch een voedingsschema op en focus zelf op je business. Gebruik de mobiele coachapp voor nog meer flexibiliteit. Alles in jouw huisstijl, 2000+ recepten, boodschappenlijstje (of thuisbezorgd), chatfunctie, statistieken en meer. Laat je klanten makkelijker dan ooit hun doel bereiken!

Module Beweging & Mindset

Ga aan de slag met de Beweging & Mindset module om binnen no time trainingsschema's te maken, te coachen op mindset en meer. Keuze uit 500 trainingsoefeningen, lessen, meditaties, ontspannende muziek en blogs. Voeg eenvoudig eigen content toe.

Module Administratie

Voer je klantenadministratie, stuur facturen, laat betalingen verlopen via automatische incasso en volg facturen op met automatische herinneringen. Gebruik het rooster, webshop, takenlijst en formulieren om je business volledig te ontzorgen. Laat leads contact opnemen, afspraken plannen en volg ze envoudig op met onze leads pijplijn.

Wat onze 2500+ coaches zeggen

Wat onze 2500+ coaches zeggen

De flexibiliteit en perfecte aansluiting bij mijn wensen waren doorslaggevend

*****
Stephan leidde me naar Vytal voor flexibel voedingsadvies. Het integreert perfect in mijn bedrijf, klanten waarderen de mogelijkheid tot aanpassingen. Met de professionele app hebben we geen externe partij meer nodig. Onze succesvolle aanpak bekijkt voeding pas als doelen niet worden behaald. Automatische calorieberekening en persoonlijke filterlijsten in Vytal worden gewaardeerd door klanten en mijzelf.
De flexibiliteit en perfecte aansluiting bij mijn wensen waren doorslaggevend
Nick Helsloot Manager en coach Sport-Natural

Zeer aanvullend voor onze diensten!

*****
Voor Happy Bodies is Vytal de brug om leden sneller hun gewenste resultaat te laten behalen en lifestyle te verbeteren. Hierdoor heeft Happy Bodies een andere uitstraling gekregen en de missende schakel op basis van voeding gevonden met Vytal!
Zeer aanvullend voor onze diensten!
Collin Schouten Operationeel Manager Happy Bodies Lifestyleclubs (26 studio's)

Vytal bespaart aanzienlijk veel tijd en stelt klanten in staat veel zelf te doen.

*****
Vytal overtreft mijn vorige software in gebruiksgemak voor zowel coaches als klanten. Met indrukwekkende diversiteit en helderheid biedt het een breed scala aan voedingsadviezen. Het bespaart tijd, stelt klanten in staat zelf veel te doen en is een waardevolle tool met minimaal onderhoud.
Vytal bespaart aanzienlijk veel tijd en stelt klanten in staat veel zelf te doen.
Patrick Bouwer Founder Dato Training

Vytal vereenvoudigt mijn leven als voedingscoach, het is een dagelijkse aanrader.

*****
Vytal vereenvoudigt mijn leven als voedingscoach aanzienlijk en automatiseert taken, waardoor ik meer focus op individuele gesprekken kan leggen. Het is gebruiksvriendelijk en waardevol voor zowel mij als mijn klanten, een absolute aanrader.
Vytal vereenvoudigt mijn leven als voedingscoach, het is een dagelijkse aanrader.
André Mostard Sportvoedingscoach

Voor ons de ideale oplossing

*****
Vytal is de ideale oplossing voor zowel onze klanten, als onze coaches. Waar de klanten zich niet meer druk hoeven maken om macronutriënten, calorieën en het bedenken van maaltijden, besparen onze coaches zeeën van tijd met voorbeelden doornemen en voedingsschema's opstellen. Het is een aanrader voor elke serieuze coach!
Voor ons de ideale oplossing
Richard Bell Bell Coaching

Geweldig als ondersteuning

*****
VYTAL is een fantastische leidraad om op een makkelijke manier gezonder en beter te gaan eten. Daarnaast maakt het mensen bewust en geeft het inspiratie om ook gevarieerder te gaan eten. Er zijn enorm veel verrassende combinaties en alle nieuwe ontwikkelingen en recepten motiveren de klanten. Mensen worden blij van gezonde voeding!
Geweldig als ondersteuning
Ilse van Rengs Personal Fitness Nederland (70+ actieve locaties)

Onmisbaar voor onze coaching

*****
De app is heel gebruiksvriendelijk, zowel voor ons als coach als voor onze leden. Er zijn enorm veel recepten, en de chatfunctie maakt online coachen makkelijk. VYTAL biedt daarnaast geweldige support, met vragen worden we direct geholpen. Wij zijn blij met de samenwerking en hopen deze jaren te kunnen voortzetten.
 
Onmisbaar voor onze coaching
Frederique Ypenburg Get Fit Girl

Gerichte voedingsinspiratie op orthomoleculair gebied.

*****
Als orthomoleculair therapeut krijg ik regelmatig de vraag ''maar wat mag ik dan nog wel eten?'' Vytal biedt enorm veel variatie aan voor zowel cliënten die graag bewuster en gezonder willen leven als cliënten met gezondheidsproblemen en waarbij verandering van essentieel belang is.
 
Gerichte voedingsinspiratie op orthomoleculair gebied.
Marieke van Schie Gewichtsconsultent en orthomoleculair therapeut Lif Lifestyle & Food

De app haalt veel werk uit handen!

*****
Ik gebruik VYTAL voor het maken van persoonlijke voedingsplannen voor mijn cliënten. Hier krijgen wij enorm veel positieve reacties op en natuurlijk resultaten! De app haalt veel werk uit handen en daardoor kunnen we meer focussen op bijvoorbeeld mindset en training.
 
De app haalt veel werk uit handen!
Albert Kramer AlbertKramer voeding, training en coaching

VYTAL bespaart ons veel tijd

*****
VYTAL is een prettig platform om mee te werken. Naast een perfecte ondersteuning en aanvulling voor ons als coaches, haalt het ook nog eens veel werk uit handen. Daardoor kunnen wij ons focussen op het begeleiden van onze klanten op het gebied van mindset, balans en vasthouden van een nieuw aangeleerd voedingspatroon.
VYTAL bespaart ons veel tijd
Gina Sandifort Let's Go Sport

Top app!

*****
VYTAL helpt mij om op een snelle manier voedzame maaltijden samen te stellen. Je kunt intoleranties uitsluiten waardoor ik enorm veel tijd bespaar. Misschien nog wel het grootste voordeel: iedereen uit het gezin kan meedoen met avondeten. Er worden namelijk normale voedingsmiddelen in de recepten gebruikt. Kortom, top app!
Top app!
Frederik Smoor De Gezonde Afslag

Ontzettend goede toevoeging

*****
Vytal gebruik ik als toevoeging in mijn begeleiding met klanten om gezonder te leren eten. Niet als must. Dit maakt dat de klant bewuster met voeding omgaat en dat het vrijblijvender voelt. Dus, van moeten naar willen.
 
Ontzettend goede toevoeging
Thomas Kos Personal trainer Trainen met Thomas

Het antwoord op verantwoord lekker eten om af te vallen!

*****
Met Vytal houd je als gebruiker alle regie in handen over de keuze van wat je wilt eten aan gezonde producten. Alles is snel te kiezen en je scrollt makkelijk door jouw favoriete recepten. 
Een prachtig verantwoord voedingsplan, die samen met je coach gaat zorgen dat je jouw doel op een fijne en makkelijke manier gaat bereiken.
Het antwoord op verantwoord lekker eten om af te vallen!
Margriet Vink Sport & Health Bodyflash
Wat onze 2500+ coaches zeggen
Meer weten als coach?

Meer weten als coach?

Vraag vrijblijvend meer informatie, een online demo of proefperiode aan en kom alles te weten over de mogelijkheden als coach. Wil je je vraag telefonisch stellen? Neem contact op via: 085 - 06 06 132.

  • ​​​​​​Creëer meer omzet in minder tijd: Wij maken schaalbaar online en offline coachen makkelijk.
  • Bied meer waarde aan je klant: De software neemt van A tot Z alles uit handen.
  • Creëer onderscheidend vermogen: Jouw logo en huisstijl worden in het hele platform weergegeven.
  • Beheer je volledige bedrijfsvoering: In een handomdraai heb je alle belangrijke zaken geregeld. Alles in één systeem - daar word je blij van.

''Onmisbaar voor onze coaching. VYTAL maakt het mogelijk om onze business volledig schaalbaar te beheren.''

''Onmisbaar voor onze coaching. VYTAL maakt het mogelijk om onze business volledig schaalbaar te beheren.''
Frederique Ypenburg Get Fit Girl