Exclusief VYTAL webinar van Timo Hans: Stress is een kunst

5 min lezen 16-04-2024
Exclusief VYTAL webinar van Timo Hans: Stress is een kunst
Lynn Kamphuis
Heb jij gezondheidsproblemen, omdat je last hebt van stress? Of heb je last van stress, omdat je gezondheidsproblemen hebt? Een vraag die jij jezelf wel eens stelt, maar die jouw klanten je als coach nog veel vaker stellen. En, welk antwoord geef jij hierop?

Timo Hans heeft het denken over en beeld van stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde leefstijl waardoor we niet (meer) bestand zijn tegen de drukte van de dag. De huidige stressaanpak heeft nul effect; elk jaar zitten er meer dan een miljoen mensen thuis met (fysieke en mentale) ongemakken door stress, overspannen of met een burn-out. Logisch, want met alleen 'rustig aan doen' los je niets op.

Tijdens dit exclusieve VYTAL webinar op dinsdag 30 april om 13.30 uur maak je als coach kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert. In de methode van Timo werk je actief aan je weerbaarheid met behulp van ademhaling, gezonde voeding en slaap. Ontdek hoe je, ondanks de onvermijdelijke langdurige periodes van stress in jouw leven, toch gezond kunt blijven!

Meld je gratis aan!

Deelname aan het webinar is gratis voor VYTAL coaches. Onder alle deelnemers verloten we drie (3) exemplaren van het boek 'Stress is een kunst' van Timo Hans, nummer 1 in de managementboek top 100. Meld je hier snel aan, want vol is vol!De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit
Meer tonen >>

Recente artikelen

Meer tonen >>