Laatste kans om je aan te melden

2 min lezen 25-04-2024
Laatste kans om je aan te melden
Rick Aarsman

Voor het webinar van Timo Hans op 30 april

De laatste plekken voor het exclusieve VYTAL webinar van Timo Hans op dinsdag 30 april om 13.30 uur zijn nu beschikbaar. Tijdens deze online workshop maak je als coach kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert. In de methode werk je actief aan je weerbaarheid met behulp van ademhaling, gezonde voeding en slaap. Ontdek hoe je, ondanks de onvermijdelijke langdurige periodes van stress in jouw leven, toch gezond kunt blijven!
 

Over Timo

Timo Hans heeft het denken over en beeld van stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde leefstijl waardoor we niet (meer) bestand zijn tegen de drukte van de dag. De huidige stressaanpak heeft nul effect; elk jaar zitten er meer dan een miljoen mensen thuis met (fysieke en mentale) ongemakken door stress, overspannen of met een burn-out. Logisch, want met alleen 'rustig aan doen' los je niets op.
 

Meld je snel (gratis) aan!

Deelname aan het webinar is gratis voor VYTAL coaches. Onder alle deelnemers verloten we drie (3) exemplaren van het boek 'Stress is een kunst' van Timo Hans, nummer 1 in de managementboek top 100. Meld je hier snel aan, want vol is vol!

 De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit
Meer tonen >>

Recente artikelen

Meer tonen >>